Over Sandraleest.nl

Over Sandra

Vanaf het moment dat Sandra (1967) kon lezen las zij elke dag. Ze leest zo’n twee uur per dag, liefst zittend op de bank met een grote beker koffie verkeerd binnen handbereik en een stapeltje Pally biscuitjes.

Over Sandra leest

Sandra leest en recenseert literatuur van Nederlandse en Vlaamse auteurs, zowel fictie als non-fictie. Zij hoopt jou hiermee te inspireren om ook eens voor literatuur te kiezen.

Sandra deelt verder regelmatig literair nieuws en is initiatiefnemer van Maand van de klassieker in augustus en de Najaarspoëzieweek in oktober.

Over de recensies

Zie de recensies die Sandra schrijft over boeken als een leidraad, maar zeker niet als leidend voor jou als bezoeker van dit boekenblog. Het is slechts haar mening en zelfs als jij precies dezelfde smaak in boeken zou hebben als Sandra, dan nog kun jij het boek heel anders ervaren. 

Sandra plaatst soms een leeservaring i.p.v. een recensie, het verschil hierin is dat zij in een recensie uitgebreid ingaat op de inhoud van het boek, zowel het verhaal als de opbouw, etc., bij een leeservaring houdt Sandra het meer algemeen en geeft zij vooral haar mening over de inhoud van het boek. Sandra kiest soms voor het delen van een leesbeleving als het boek onderdeel is van een thema of omdat zij de leesbeleving verwerkt in een blogpost.

Sandra probeert een goede mix van nieuwe uitgaves en oudere uitgaves te lezen en recenseren voor haar blog en let er daarbij op dat de boeken en e-books nog verkrijgbaar zijn in de boekhandel (stenen winkel of webshop) en/of nog beschikbaar zijn bij de bibliotheek (fysiek boek of e-book).

Recensie exemplaren

Sandra ontvangt met enige regelmaat recensie-exemplaren van uitgevers. Deze boeken zet zij na het lezen en recenseren of in haar eigen boekenkast of zij geeft ze weg, zij zal het boek echter nooit verkopen. Het feit dat Sandra een recensie exemplaar van een uitgever ontvangt, beïnvloedt haar mening over dit boek op geen enkele wijze.

Overige

  • Niets van dit blog mag zonder toestemming van Sandra overgenomen worden, u kunt contact met Sandra opnemen via de contactpagina (klik)
  • Bron oude profiel foto (poppetje) (klik)
  • Deze website draait op WordPress en een hostingspakket van Just host.

©2018

17 gedachten over “Over Sandraleest.nl”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.