Tijdens de boekenweek – Sandra KIJKT

Een nieuwe rubriek op mijn blog: Sandra KIJKT.

Afgelopen zondag keek ik naar VPRO Boekenweek waarin diverse auteurs waren uitgenodigd.

https://www.npo.nl/boeken-in-de-boekenweek-2018/11-03-2018/VPWON_1287981
–> KLIK HIER <–

Het lukte mij helaas niet om de video op de site van VPRO te embedden, klik op “klik hier” onder de foto hierboven om naar de video te gaan (gratis te bekijken).

Zondagavond was het zover, op NPO2 werd VPRO Boekenweek uitgezonden. In deze, ik mag wel zeggen- feestelijke aflevering ontvingen Jeroen van Kan en Carolina Lo Galbo: Gerbrand Bakker, Gerda van Wageningen, Marieke Lucas Rijneveld, Dik van der Meulen, Alexander Reeuwijk én natuurlijk Jan Terlouw en Griet Op de Beeck.

Ik heb genoten van deze aflevering, ik heb het zelfs al herhaaldelijk gekeken en al lijkt de combinatie van auteurs in eerste instantie wat vreemd, zij hebben allen iets gemeen: het thema NATUUR. Een kleine impressie: Gerbrand Bakker sprak over zijn nieuwe boek Rotgrond bestaat niet, Gerda van Wageningen vertelde over haar nieuwste boek Het water komt (Watersnoodramp 1953) en Marieke Lucas Rijneveld sprak over haar debuut De avond is ongemak en over haar jeugd op een boerderij.

Heb je zondagavond ook gekeken en genoten?

3 gedachten over “Tijdens de boekenweek – Sandra KIJKT

 • maart 16, 2018 om 5:53 pm
  Permalink

  Ik heb het ook gekeken en heb wat stukjes doorgespoeld, maar vond het leuk dat Marieke Rijneveld er was en Gerbrand Bakker en natuurlijk Griet op de Beeck. Het viel me op dat de meesten niet van autorijden houden, net als ik 😉

  Beantwoorden
  • maart 16, 2018 om 7:52 pm
   Permalink

   Ja dat viel mij ook op en ik vond het leuk te horen dat er een aantal vegetarisch/flexitarier waren, alle beetjes helpen 😘

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: