WINACTIE – Karakter van F. Bordewijk

Onlangs herlas ik Karakter van F. Bordewijk in het kader van Maand van de klassieker en Uitgever Nijgh & Ditmar heeft niet alleen een exemplaar ter beschikking gesteld voor mijzelf maar ook nog een extra exemplaar voor een WINACTIE op mijn blog!

Photo by Kaboompics winactie
Photo by Kaboompics

WINACTIE GESLOTEN

Heb jij mijn leeservaring van Karakter van F. Bordewijk gemist, geen probleem, klik hier om het te lezen.

Wat moet jij doen om mee te doen aan deze winactie: (bijna) NIETS!

Het enige wat jij hoeft te doen is hieronder in de reacties een bericht achterlaten zodat ik weet dat jij meedoet. Vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen (deze wordt niet zichtbaar in jouw reactie) zodat ik jou kan bereiken als je de winnaar bent. Je kunt meedoen tot zondag 19 augustus 12.00 uur, de winnaar wordt later die dag bekend gemaakt op mijn blog.

Succes!

Karakter - F. Bordewijk - Uitgever Nijgh & Ditmar - ISBN 9789038898551
Karakter – F. Bordewijk – Uitgever Nijgh & Ditmar – ISBN 9789038898551

Voorwaarden

 • je bent minimaal 18 jaar oud
 • je bent woonachtig in Nederland
 • ik gebruik jouw e-mailadres om je maximaal één e-mail te sturen als jij deze winactie hebt gewonnen. Ik vraag in deze e-mail naar jouw adresgegevens welke ik zal delen met Uitgever Nijgh & Ditmar (zij versturen deze klassieker naar jou)*
 • deze winactie sluit op zondag 19 augustus om 12.00 uur
 • als jij wint reageer jij binnen 3 dagen anders ben ik genoodzaakt een nieuwe winnaar te kiezen

17 gedachten over “WINACTIE – Karakter van F. Bordewijk”

 1. Lang geleden gelezen en toen al veel indruk op mij gemaakt. Graag wil ik het nogmaals lezen en kijken wat voor indruk het dan achterlaat deze klassieker

 2. Hoewel ik hem ook in de bieb zou kunnen lenen om hem te herlezen is het verhaal me eigenlijk dierbaar genoeg om het na het lezen weer in de kast te hebben staan. Ik doe dus toch ook maar mee met de winactie.

 3. Natuurlijk doe ik ook mee aan je winactie. Leuk!
  Ik heb Karakter meerdere keren gelezen, maar altijd via de bieb. Dus wie weet, wordt dat nu anders. 😉

 4. Ook ik doe graag mee aan je winactie, Sandra. Het boek staat al een tijdje op mijn nog-te-lezen lijstje en jouw recensie maakte me erg enthousiast. Dit lijkt me een mooie manier om er mee in aanraking te komen!

 5. Graag doe ik mee met de winactie, het lijkt mij een prachtig verhaal. Ik probeer regelmatig een klassieker te lezen, dit lijkt mij een mooie reden. 😍

 6. Tja,ik zie al heel veel reacties. Maar ik wil het boek ook wel graag. Ik heb de verfilming gezien, maar het nog nooit gelezen. Ik ben benieuwd!

 7. Hallo!

  Ik doe heel graag mee met deze winactie, ik ga binnenkort op vakantie en kan nog wel wat ‘leesvoer’ gebruiken!

  Groetjes,
  Ellen

Reacties zijn gesloten.